Hvem er vi ?
SSportrunning.dk er en del af SSport.dk (Skodsborg Sport ApS). Det betyder at du som kunde har en solid leverandør bag dig. Alle de viste varer er lagervarer (medmindre andet angives) og leveres fra dag til dag. Bestillinger modtaget på hverdage inden kl. 12 afsendes normalt samme dag, erhvervspakker dog den flg. hverdag.

Firma detaljer:
SSportrunning.dk
c/o SSport ApS (Skodsborg Sport ApS)
Skodsborg Strandvej 156
2942 Skodsborg
Danmark
E-mail: info@ssportrunning.dk
Hjemmeside: www.ssportrunning.dk
Tlf.: 2986 5537 eller 4580 7222
CVR-nr.: 29928452

Valuta
Priser på shoppen er i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Betaling
Det er muligt at betale online med Dankort, VisaDankort, Visa. og Mastercard samt Apple Pay i butikken. Vi behandler kreditkort oplysninger fortroligt og vi gemmer aldrig oplysningerne. Eftersom det er vores betalingsudbyder (Quickpay) der stiller kredit kort indtastnings siden til rådighed, er vi aldrig i besiddelse af information fra dit kredit kort. Dette gøres for at sikre fortroligheden imellem os og dig. Butikken gemmer kun de nødvendige oplysninger, som skal bruges for at trække beløbet på din konto, det vil sige vi gemmer udelukkende det betalings id, som vi modtager fra indløseren (via Quickpay).

Hvis du vil se og mærke varen inden du køber ...
så kan endog dette lade sig gøre. Du kan enten møde os ude ved diverse løbe-events (se liste her) eller maile til info@ssportrunning.dk og aftale en tid i vores showroom, hvor stort set alle vores varer kan ses og prøves.

Hvis du har brug for forskellige størrelser over- og underdele ...
når du køber et sæt, så venligst angiv dette under punktet "tilføj kommentarer til din ordre" lige inden betalingsdelen, så klarer vi også det.

Levering
Alle produkter bliver leveret af fragtfirmaer eller med post. Pt benytter vi GLS ved levering til firma-adresser og Post Danmark eller GLS Pakkeshop ved levering til privat-adresser. Der er mulighed for gratis fragt ved køb over 500,- kr. og levering med GLS. Ellers opkræves fragt med kr. 60.- pr. forsendelse på max. 20kg til Danmark ekskl. Færøerne/Grønland. Fragt til andre destinationer eller for pakker over 20kg skal aftales fra gang til gang med vores ekspedition på tlf. 4580 7222. Levering til DK finder normalt sted indenfor 2 arbejdsdage. Skulle forsendelsen blive forsinket fra vores side, giver vi besked på e-mail. Ved modtagelse bedes du kontrollere varen. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det på stedet.

Der tages forbehold for udsolgte modeller og størrelser.

Returnerings politik
Man har 14 dages fortrydelsesret. Hvis man fortryder sit køb, skal varerne returneres til butikken (se adresse detaljer øverst på siden). Kunden betaler selv fragt omkostninger. Varer som returneres skal være væsentligt i samme stand som ved modtagelsen og skal desuden være i den originale emballage. Bemærk: Varerne skal naturligvis være hele, ubeskadigede og må ikke have været brugt. Handtags/mærkater på varerne må heller ikke fjernes. En vare der f.eks. lugter af perfume, deodorant, sved eller tobaksrøg kan ikke returneres.

Pakning og forsendelse
Det er kundens ansvar, at alle varer bliver pakket forsvarligt før returnering.

Refundering
Hvis man vælger at udnytte sin fortrydelsesret, vil vi efter at have modtaget varene og sikret os, at de er i god stand, tilbagebetale hele købssummen. Beløbet vil blive overført direkte til vores kundes konto. Det er derfor vigtigt, at vi modtager nøjagtige bank detaljer for at kunne gennemføre denne overførsel. Tilbagebetaling vil finde sted senest 30 dage efter vi har modtaget de returnerede varer.

Klager
Eventuelle klager vil blive behandlet så hurtigt som muligt. Hvis vi modtager en klage over varer, vil vi i samråd med kunden afgøre om varen kan repareres, ombyttes med en ny vare eller om kunden vil blive tilbudt en reduktion i prisen.

Hvilke oplysninger indsamler vi
De oplysninger, som vi indsamler bliver brugt til at personliggøre og forbedre vores service til dig. De oplysninger, du overdrager til os på vores hjemmeside eller på anden vis, bliver gemt. Det gør det muligt for os at behandle en bestilling, ekspedere dine varer, til at kunne svare dig og for bedre at kunne hjælpe dig med målrettet information, når du vender tilbage til ssportrunning.dk.

Personlige oplysninger
Vi behandler alle oplysninger, vi får med fortrolighed. Vi videresælger aldrig oplysninger, som vi er blevet bekendt med. Indtastede oplysninger bruges kun som identifikation af kunder og for at gøre det lettere og hurtigere for kunder at bruge butikken.

Copyright
Alle rettigheder for butikken tilhører SSport  (Skodsborg Sport ApS). Alle produkter, som er nævnt på vores hjemmeside, er nævnt med vores producenters tilladelse. Kopiering eller reproduktion af butikken eller dele heraf er forbudt og beskyttet af international lov og copyrights.

Brands